top of page

Onze samenwerking leidt niet alleen tot indrukwekkende resultaten maar ook tot een fijn proces. Ik streef naar een langdurige relatie, waarin jouw tevredenheid en het succes van het project centraal staat.

2 HOME PAGINA
SI_AL_DMT_00619.JOV.jpg

‘Hoe ze in het leven staat, vertaalt ze in haar werk. Lotte heeft aandacht voor

duurzaamheid en voor contacten en ervaringen die impact maken.’

 

Lotte voelt goed aan wat een proces nodig heeft en handelt hiernaar. Zo heeft ze al vroeg haar nek uitgestoken door het maken van een visualisatie van haar ideeën. Hierdoor kwamen de samenwerkingspartners sneller tot een gedeeld idee; dit gaf een boost aan het proces. Dat maakte de samenwerking extra bijzonder, waardevol en leerzaam. En ook zeker voor herhaling vatbaar.

 

Janneke Pierhagen

Hoofd collectie / projectleider tentoonstellingen

SI_AL_02623.2.JOV.jpg

‘Een sterke, creatieve, kwaliteit van Lotte was het vertalen van

de visie van Solidoe in vormgeving.’

Lotte heeft het Centraal Kantoor van Kinderopvang Solidoe in een vrolijke en professionele nieuwe jas gestoken. Dit leidde tot wanden met uitnodigende spelletjes erin verwerkt, waarbij de diversiteit aan vormen en kleuren Solidoe symboliseert. Ook heeft STUDOIO &lotte een uitnodigende en logische routing door het gebouw bedacht. Wij weten Lotte te vinden als wij nog eens een dergelijke opdracht hebben!

 

Monic van Diemen

Directeur 

BeFrank&lotte_01.png

‘Wij kregen binnen no time hele gave en originele ideeën van Lotte

die circulair waren en perfect paste bij BeFrank.’

BeFrank is superblij met de bijdrage van STUDIO &lotte aan een tof circulair kantoor. Bij de inrichting van onze nieuwe huisvesting was Lotte al gevraagd om mee te denken met het ontwerp, waarbij hele gave en originele circulaire items zijn bedacht. Toen we er iets langer zaten merkten we dat we heel trots zijn op ons nieuwe kantoor, maar de duurzame gedachte vooral hing op het verhaal van één medewerker en niet van zichzelf heel zichtbaar was. Lotte heeft ervoor gezorgd dat ons duurzame verhaal fysiek zichtbaar is geworden. We zijn niet alleen blij met de uitvoering, Lotte is ook een heel prettig persoon om mee te werken. Wanneer wij gaan verhuizen willen wij zeker dat STUDIO &lotte weer meedenkt!

 

Joy Hofman

Office Manager 

MARGAKLOMPE_HR_AL_SI_01854_MAB.jpg

‘Lotte hield het hoofd koel, ondanks de vele partijen die achter de schermen betrokken waren bij het project. Ze hield de touwtjes strak,

maar sympathiek in handen.’

Lotte en ik werkten samen aan de tentoonstelling ‘In their Footsteps’. De tentoonstelling trad letterlijk in de voetsporen van elf van de belangrijkste (oud-)leden van de VVAO, waaronder Aletta Jacobs, Marga Klompé, Hedy d'Ancona en Angela Maas. Via de schoenen van deze vrouwen en hun tijdgenoten werd hun voortrekkersrol en de impact daarvan op de vrouwenemancipatie getoond. STUDIO &lotte was verantwoordelijk voor zowel de vormgeving als de inrichting van de expositie. Het eindresultaat mocht er zijn en de tentoonstelling werd zo goed bezocht dat deze met enkele weken verlengd werd. Als zich ooit weer een gelegenheid voordoet om met Lotte te werken, ben ik graag van de partij!

Inge Specht

Historical Leather Objects Expert

en oprichter/eigenaar van Waardevol d'Ing

WallofNursing&lotte_02-min.png

‘Je enthousiasme is fijn, daarnaast heb je in het project overal aan gedacht,

inclusief vervanging tijdens periodes dat je er zelf niet was.’

De verantwoordelijkheid van STUDIO &lotte was om de door ons, samen met Wafl, gemaakte plannen te vertalen in een concrete expositie. Een sterke kant van Lotte is dat ze creatieve oplossingen vindt voor problemen. Op de plek waar de expositiemuur zou komen, staan drie pilaren die ze gewoon in het ontwerp heeft meegenomen. STUDIO &lotte maakt prachtige ontwerpen én zorgt voor goede begeleiding in het hele proces van ontwerp tot realisatie. Zelfs na bijna twee jaar krijgen we nog steeds leuke reacties op de Wall of Nursing!

 

Joanne Bouma

Adviseur Leren & Ontwikkelen

IMG_1576.JPG

‘Lotte is een creatieve en meedenkende ontwerpster.’

 

STUDIO &lotte heeft voor ons museum een belangrijke impuls gegeven aan de verbetering van de vormgeving van de vaste expositie en van ons nieuwe museumcafé ‘De Koekerij’. De verantwoordelijkheid van &lotte was behalve de vormgeving ook de coördinatie van de productie van de te leveren onderdelen. Wij zetten onze samenwerking met Lotte graag voort voor de verdere doorontwikkeling van het Bakkerijmuseum Medemblik.

 

Ariane Vervoorn

Adjunct directeur

_DSC9484.jpg

‘Door haar ervaring wordt met een beperkte briefing een passend concept neergezet, waarbij verwachtingen worden overtroffen.’

Voor Nationale-Nederlanden Workspace heeft STUDIO &lotte diverse fysieke communicatie uitingen ontwikkeld zoals infographics, storytelling in het interieur in de vorm van informatieve ‘groei labels’ en materialenkasten die de duurzame samenstelling van gebruikte materialen op een interessante manier laten zien. Lotte denkt proactief mee. Haar superkracht is het kunnen inleven in en begrijpen van het vraagstuk van de opdrachtgever en dit moeiteloos weten te vertalen naar oplossingen waar je enthousiast van wordt. Hiernaast heeft Lotte een intrinsieke motivatie om duurzaamheid te begrijpen, waardoor er veel kennis is. Het enthousiasme en de koppeling van kennis van (interieur)bouw en duurzaamheid, maar bovenal de fijne samenwerking, zijn zeker redenen om STUDIO &lotte

nogmaals te benaderen.

Pieter Lems

Manager strategie en ontwikkeling

STUDIO&lotte_LRC_IMG_0920.jpg

‘We zijn zeer tevreden over STUDIO &lotte en maken een volgende keer graag gebruik van haar kennis en kunde. Los daarvan is Lotte een prettig persoon

waar we erg fijn contact mee hebben gehad!’

 

STUDIO &lotte heeft het Leidsche Rijn College de afgelopen periode ondersteund met twee hulpvragen. Ten eerste een nieuwe inrichting van de personeelskamer. Lotte heeft deze opdracht perfect weten te vertalen. We zijn als gebruikers nog steeds heel blij met deze ruimte en medewerkers komen er graag. De tweede vraag aan &lotte was het meedenken over de toevoeging van meer kunst en kleur in het gebouw. Hiervoor is, in samenwerking met leerlingen en docenten, een mooi handboek gemaakt die als leidraad dient om de school te versieren, zonder te belanden in een knip en plak project met een wirwar aan kleuren en kunstwerken. Lotte heeft door goed te luisteren, regelmatig feedback te vragen, haar flexibele houding en bovenal creatieve inbreng geholpen om de school minder grijs te maken. Project geslaagd!

 

Hans Snelders

Facilitair manager

STUDIO &lotte | Spatial storytelling

 

STUDIO &lotte streeft naar een creatief ruimtelijk ontwerp met een helder doel, dat inspireert en in beweging zet.

 

Ontdek de kracht van creatieve oplossingen bij STUDIO &lotte en laat jouw verhaal tot leven komen!

DIENSTEN

-  Concept en verhaallijn

-  Ontwerp en vormgeving

-  Grafische vormgeving

-  Storytelling

-  Begeleiding uitvoering

-  Turn-key oplevering

CONTACT

Lotte de Jong

+31 6 425 029 71

 

you@andlotte.eu

 

Nijverheidsweg 6-21

3534 AM  Utrecht

PART OF

BNO Lid_zwart.png

FOLLOW ME

  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Behance - Black Circle 1
  • Pinterest - Black Circle

Want to get inspired? Cool, what is your e-mail?

bottom of page