top of page

YOU &lotte

WIJ ZOEKEN JOU!

 

MARKETING  -  Tenminste als jij die ene leuke stagiaire bent die het woord ‘stagiaire’ ook zo suf vindt klinken. Je blij wordt om onderdeel te zijn van een creatief team die iedere dag streeft om de wereld te verwonderen.

Wij zijn ESPALIER & STUDIO &lotte, twee jonge en energieke bedrijven die in eerste instantie niets met elkaar te maken hebben zijn we het allebei en hebben we hetzelfde doel: online meer impact creëren.

STUDIO &lotte
Een ontwerp studio die zich focust op concept design voor ruimtelijke vormgeving. In het ontwerp staan zintuigen centraal, ik combineer beeld, smaak, geur, geluid en gevoel en creëer zo unieke interacties voor evenementen en tentoonstellingen. Mijn focus: storytelling / herkenbaarheid / Engelstalig.

ESPALIER
Een online calculatieprogramma wat speciaal ontwikkeld is voor hoveniers. Een onafhankelijk bedrijf, dat ervaring heeft opgedaan in het ontwikkelen van software voor de bedrijfsvoering van een hoveniersbedrijf. Espalier is ontwikkeld door een hovenier en levert een kwalitatief hoogwaardig en gebruiksvriendelijk online applicatie. Onze focus: verkoop / netwerkvergroting / Nederlandstalig.

Jou taken zullen zijn ...
... Actieve bijdrage leveren aan het door ontwikkelen van beide marketing strategieën.
... Het creëren en uitvoeren van content in Adobe Creative Cloud, alle tricks leren we je het graag!
... Ondersteunen op het gebied van onderhoud en ontwikkeling van de websites.
... Je maakt doelgroep analyses, werkt deze uit en past ze toe.
... Je denkt creatief mee over campagnes en werkt ze ook daadwerkelijk uit

Dit verwachten wij van jou ...
Jij bent een enthousiaste HBO-stagiair(e) met een passie voor je vak: Marketing/Communicatie. Je bent zelfstandig, communicatief sterk, sociaal vaardig en gemotiveerd om samen creatieve content te ontwikkelen en neer te zetten. Om dit te realiseren heb jij een creatieve en innovatie houding en beschik je over een conceptueel vermogen. Je bent marktgericht, hebt impact en blinkt uit in plannen en organiseren.
 
Wij bieden je een uitdagende en veelzijdige fulltime stage voor een periode van minimaal 4 maanden (liefst langer). Je komt terecht in een jong en ambitieus team en krijgt persoonlijke begeleiding. Je standplaats is STUDIO &lotte in Utrecht, deze is goed te bereiken met het openbaar vervoer.


Denk je dat jij & wij een match zijn? Verras ons dan met jouw dromen, creativiteit en vaardigheden en mail deze mail deze direct (dus nu meteen) door op 'ik solliciteer nu' te klikken.

HALLO.

jobs@andlotte.eu

+31 30 20 72 040

bottom of page